[Winner] Busan Myeongji District Cultural Complex Design Competition

The site of this project is located at the junction of Myeongji District and Nakdong River, planned as a cultural space to accommodate the city and nature under the concept of “center of echo”.

We created an integrated outer space by breaking down the boundary between the neighboring parks and the Nakdong River to become a public building that blends with the surrounding areas rather than to be an island in the center of the city, thus providing citizens with a creative cultural platform.

The cultural complex should be an open space for residents to freely communicate and participate. In this place where the city and nature meet, we create a lively city space 365 days through small spaces where communication and small spaces.

DA Group

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *